zondag 2 december 2018

New York, New York

We vertrokken een uur te laat vanochtend, omdat het vliegtuig dat aankwam vertraging had opgelopen in Newark door problemen met de cockpitdeur. Uiteindelijk hebben ze in de lucht het grootste deel van de vertraging goedgemaakt en landden we slechts een kwartiertje later dan gepland.

Omdat we al een keer eerder op een Esta de VS waren binnengekomen konden we via een rij met zelfscanners door de douane heen. Zo stonden we opeens 30 minuten nadat we geland waren al buiten. Vanaf Newark Airport ben je in een uurtje in Manhattan met de trein. Zodra je de trappen naar de straat oploopt ruik je die typische New Yorkgeur al. Niet veel later hoor je de toeterende auto's en dan weet je het zeker; we zijn er weer!

We waren tegen drie uur bij het hotel. Nadat we waren ingecheckt zijn we bij wat winkels in de buurt gaan rondkijken. Rondom het einde van het jaar brengt Nike altijd een paar retro Jordans uit. Dit jaar zitten de Jordan XI Concords er weer aan te komen:

De kerstverlichting is hier een week geleden opgehangen. Aan 5th Avenue hebben ze bij alle grote winkels etalages in kerstsfeer. Bij Macy's zijn ze er ook klaar voor:

's avonds zijn we nog even naar Times Square gelopen, waar het behoorlijk druk was. Tegen 19:00 begon het te regenen dus toen hebben we het voor gezien gehouden. Een uurtje later lagen we uitgeteld op de kamer. 6 uurtjes tijdverschil, dus 02:00 in Nederland. Dat was wel genoeg voor een eerste dag.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten